Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Broobe_TL_Plugin_Admin has a deprecated constructor in /home/qprthu/public_html/wp-content/plugins/wp-jquery-timelinr/includes/timelinr_tools.php on line 9
Köszönjük Neked! – QP Zrt. Skip to main content

A QP Zrt. egyik résztvevője volt a HRCV Group „Köszönjük Neked!” országos kampányának, melyet a fizikai munka megbecsüléséért és elismeréséért kezdeményeztek.

A kampány alapvető céljának azt tekintették a szervezők, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetük a fizikai munka megbecsüléséről és ne csak számokként, statisztikai adatokként lássák a fizikai munkásokat, hanem ez alkalommal arcokként, személyes történetekként.

Térségünkben egyre aggasztóbb mind a szakemberek, mind a fizikai dolgozók hiánya, ezért az új dolgozók megszerzése mellett kiemelt fontossággal bír a már meglévő munkatársak megtartása is.

Résztvevő cégként egy dolgozónkat, Poleczki Róbertet választottuk a cég „arcának”. Robi egy kellemes, jó hangulatú fotózáson vett részt, plakát készült róla, a plakátokból a szervezők kiállítást rendeztek kellő sajtónyilvánosság kíséretében Budapesten a Keleti pályaudvaron, ahol természetesen Robi és jelen volt.


Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/qprthu/public_html/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
Vissza