Skip to main content

Milyen a QP csapat tagjának lenni?

Edina, Üzemvezető:

„A QP egy erős, komoly felfogású vállalkozás, ami szeretne vállalattá válni. Ez komoly kihívás, figyelembe véve a mindennapok nehézségeit. De nekünk a napi feladatok megoldásával kell kezdenünk, ezzel kell foglalkoznunk. Nekem a sikeres vezető az, aki képes szilárd alapot lerakni azokból a téglákból, amiket mások a fejéhez vágtak. Én ezt a kihívást szeretem és büszke vagyok a sikeres csapatomra!”

Ági, számviteli ügyintéző:

„15 éve dolgozom a QP-nál, gazdasági területen. Ezen idő alatt végigkísérhettem a cég fejlődését a pár gépes kisvállalkozástól a nemzetközi színtérig. Szeretek itt dolgozni, mert a cég növekedése az itt dolgozók számára – a nehézségek mellett – a folyamatos innovációt jelenti. Egy olyan csapat része lehetek, akik hisznek a sikerben; abban, hogy bármilyen kihívásokkal néz is szembe az ember a munka során, ha csapatként dolgozunk megtaláljuk a megoldást. Számomra ez egy hosszú távú kapcsolat.”

Robi, CNC gépkezelő:

„Sokan kérdezték már, hogy nem zavar-e a zaj, az olajszag, a forgács? Azt szoktam mondani nekik, hogy mi ezt úgy hívjuk: „üzemszag”… és jó, hogy van! Ennek jó ideje meg kell lennie ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudjon értéket teremteni. Igen, sokszor nagy a nyomás. De tanulunk, fejlődünk, a vevőink elismerően nyilatkoznak és ezt a vezetőink is elismerik nekünk.”

Laci, CNC programozó, marós:

„Érdekes munkáink vannak, szerteágazó tudás szükséges. Az üzemben is, a tervezésben is. Minden évben jönnek új gépek, minden új vevőnek más a stílusa, a rajzai, az elvárásai. De én ezt szeretem! Természetesen itt is vannak zűrösebb napok, de hol nincsenek? Viszont a QP-nál – a folyamatok és határidők betartása mellett – kapok egy kis rugalmasságot a saját időm beosztásában. Van időm a magánéletemre, a hobbimra is. Ez nagyon fontos nekem.”

Képzéseink

 • Szakképzések, továbbképzések támogatása
 • Emelőgép (targonca és daru) kezelői OKJ-s vizsga megszerzése
 • Nyelvtanfolyamok támogatása
 • Minőségbiztosítási képzések, belső auditor képzések
  (ISO 16949, ISO 14001, VDA)
 • Vezetői és kommunikációs tréningek

Küldetésünk Mérföldkövei

Élen haladni

az egyre komolyabb versenyben, az újítások keresésében

Áttörést elérni

a technológiai fejlesztésben, az egyre fokozódó minőségi követelmények teljesítésében

Példaként szolgálni

a többi magyar cégnek, akik hisznek a sikerben és már csak egy kicsi választja el őket attól. Példaként állni a felnövő generáció elé, akik szeretnének a gépgyártás, gépipar, fémmegmunkálás piacára tanult, értékes szakemberként kikerülni, hogy ezt igenis el lehet érni magyar tulajdonú, helyi cégként is!

Stabilnak maradni

az európai és világszintű versenyben, az állandóan változó gazdasági környezetben, az egyre tökéletesedő technológia megvalósításában.

Értékrendünk

Társadalmi felelősségvállalásunk

 • Az AquaSport uszoda névadó szponzora vagyunk
 • QP. Rt. a Közjavára alapítvány:
  • Múlt a jövőért díj a Jedlik Ányos Gépipari Szakközépiskolában
  • Ezüstös Dallamok – Jótékonysági Hangversenysorozat
 • Támogatjuk a művészetet:
  • Győri Filharmonikus zenekar
  • Győri Nemzeti Színház
  • Győri Balett

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/qprthu/public_html/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
Back