Skip to main content

Rozgonyi utcai telephely

By

1000m²-es gyártócsarnok és 500m²-es kiegészítő létesítmény átadása az új telephelyen, ahol CNC technológia is bevetésre került.

Folyamatos fejlesztések

By

Az Egyedi gyártásban alkalmazott technológiát megbízóink
magas elvárásai szerint bővítjük, fejlesztjük. Ebben az évben beüzemelésre került egy szimultán- és egy indexált 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas CNC megmunkáló központ, valamint CNC vezérelt Köszörűgépek is. Bevezettük a tervezés- és gyártás támogatását szolgáló a legújabb TopSolid programcsomagot.

Új telephely az Ipari parkban

By

Átadásra került a Tibormajori úton található, 2000m²-es gyártó- és 500m²-es kiszolgáló területtel rendelkező csarnokunk. Az évi közel egymillió hengerfej megmunkálást 14 japán megmunkálóközpont és 3 mérőgép segíti. Még ebben az évben megszereztük a legmagasabb nemzetközi autóipari minőségirányítási rendszert igazoló ISO/TS 16949-es tanúsítványt.

Új csarnok a Rozgonyi utcai telephelyen

By

1400m²-es, daruzható csarnok átadása, amelyben helyet kaptak  a nagy méretű alkatrészek gyártására és ellenőrzésére alkalmas CNC megmunkálóközpontok és egy 3D koordináta mérőgép

Minőségirányítás

By

A QP Zrt. 2002 márciusa óta az ISO 9001 minőségirányítási rendszer előírásait betartva működik.

Szervizszolgáltatás

By

24 órás szervizszolgáltatás indítása a gépalkatrész gyártás, -pótlás és -javítás területén

Cégalapítás

By

Egyedi és kisszériás fém alkatrészek gyártása hagyományos szerszámgépekkel.


Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/qprthu/public_html/wp-content/plugins/wp-back-button/wp-back-button.php on line 80
Vissza